Предполага се, че тялото, намерено в близост до луксозната яхта, която потъна

...
Предполага се, че тялото, намерено в близост до луксозната яхта, която потъна
Коментари Харесай

Откриха тялото на готвача на луксозната яхта, потънала край Сицилия

Предполага се, че тялото, открито наоколо до първокласната яхта, която потъна край крайбрежията на Сицилия, е на готвача Рекалдо Томас. Гражданинът на Канада и Антигуа е бил един от 22-мата души на борда на яхтата Bayesian, когато тя потъва по време на мощна стихия в понеделник.
Приятелят му Гарет Уилямс го разказва като обичан и благ, с „ най-дълбокия, най-задушевния глас на света и усмивка, която озаряваше стаята “.
Водолазите се борят да доближат до каютите на потъналия транспортен съд, докато издирват шестима изчезнали пасажери, измежду които английският софтуерен бизнесмен Майк Линч и ръководителят на банката Morgan Stanley International Джонатан Блумър.
Британски следователи дойдоха в Италия, с цел да преценяват какво се е случило по време на рисковите метеорологични условия, потопили яхтата.
Рано сутринта на 19 август яхтата Bayesian се преобърна на към 700 м. от Портичело, източно от столицата на Сицилия Палермо.
От 22-мата души на борда оцеляха 15. Досега е открито единствено едно тяло - това на Рекалдо Томас.
Уилямс съобщи, че познава готвача от 30 години, защото са израснали дружно в Антигуа, където Томас живее отвън сезона на работа по яхтите.
„ Той ми сподели единствено преди ден, че би трябвало да работи още два сезона, с цел да поправи къщата на починалите си родители. Обичаше яхтинга, само че беше изтощен “, сподели Уилямс пред Инсаф Абас от Би Би Си.
Друг другар - Ели Фулър съобщи, че за първи път се е срещнал с готвача преди 25 години и че той е бил образец за подражателство за младежите.
„ Личността беше доста значима за работата му. Най-богатите хора в света желаят да поддържат връзка с някой социален човек. Той беше издирван “, споделя Фулър.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР